Category:  lasagne met vlees

Home » Archive by category "lasagne met vlees"

Lasagne maken

In lasagne met vlees, traditioneel On May 23, 2014 0 Comments

Veel mensen vinden lasagne maken nog wel het leukste dat er is. En vaak is het ook nog eens een stuk lekkerder dan kant en klaar in een bakje. Ontdek de home-made lasagne van ons, en je wilt nooit meer anders!


Traditionele Lasagne recept

In lasagne met vlees, traditioneel On May 8, 2014 1 Comment

Het recept voor de normale / traditionele lasagne. De enige echte standaard lasagne :). Zoveel lasagne eten de meeste mensen niet, en als ze het eten willen ze… Read More »

Mexicaanse Lasagne

In lasagne met vlees On April 26, 2014 0 Comments

Dat lasagnes niet persé Italiaans hoeven zijn bewijst deze verrukkelijke Mexicaanse lasagne. In plaats van lasagnebladen gebruiken we hier wraps die we vullen met een heerlijke Mexicaanse gehaktmix…. Read More »

Lasagne met spinazie en gehakt

In lasagne met vlees On June 26, 2012 13 Comments

Een lasagne met spinazie wordt is meestal vegetarisch of gecombineerd met vis, maar je kunt hem ook lekker maken met gehakt. Door de lagen vulling goed te verdelen… Read More »

Aubergine Lasagne zonder Pastabladen

In lasagne met vlees On June 22, 2012 0 Comments

Dat een lasagne niet altijd gemaakt hoeft te zijn van pastabladen bewijst deze heerlijk low-carb aubergine lasagne. Door het weglaten van de pasta past deze lasagne perfect in… Read More »

Klassieke Lasagne, Jamie Oliver

In lasagne met vlees, traditioneel On June 22, 2012 3 Comments

Jamie Olivier: “Lasagne is altijd het lekkerste als deze is gemaakt van verse lasagnebladen. Gelukkig zijn deze tegenwoordig in elke supermarkt te koop. Mocht je toch gedroogde bladen… Read More »

Lasagne Bolognese

In lasagne met vlees, traditioneel On June 21, 2012 16 Comments

De lasagne bolognese is dé klassieke lasagne zoals we die allemaal kennen. Je kunt hem natuurlijk kant-en-klaar kopen of van een pakje maken. Maar niks gaat er boven… Read More »